A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1736929363.0786.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Suc de rosii pentru eliminarea mai rapida a alcoolului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SANATATE
18-09-2012, ora 12:54

Suc de rosii pentru eliminarea mai rapida a alcoolului

Articol de Madalina Irimia

Se pare ca sucul de rosii accelereaza semnificativ eliminarea alcoolului de catre ficat. Cercetatori japonezi de la doua intreprinderi agroalimentare studiaza de cativa ani efectele consumului de fructe si legume asupra metabolismului alcoolului, scrie passionsante.be.

Ei au prezentat la un congres al Societatii japoneze de nutritie rezultatele celor mai recente cercetari ale lor. Observatiile sunt destul de surprinzatoare. In cadrul uneia din experiente s-a masurat evolutia alcoolemiei in cadrul unui grup de voluntari, carora li s-a dat sa bea 50 cl de apa plata si 10 cl de shochu, o bautura alcoolica locala cu un continut de alcool de 25%. Dupa cateva zile, ei au primit aceeasi cantitate de shochu, insotita insa de 50 cl de suc de rosii.

S-a constatat ca, in cazul sucului de rosii, alcoolemia a scazut mult mai mult dupa o ora (diferenta a fost de circa 30%) si ca, in medie, alcoolul din organism dispare total dupa cinci ore cu apa si dupa patru ore cu suc de rosii.

Integral pe agerpres.ro

Foto: ziarulring.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii