ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-08-2012, ora 14:18

Subway deschide primul sau restaurant pentru vegetarieni

Articol de Cristian Amariei

Lantul de restaurante Subway se pregateste sa deschida prima sa unitate in care se vor servi doar produse vegetariene. Acest restaurant se va deschide in Punjab (India) potrivit informatiilor aparute in Times of India.

Unitatea va fi inaugurata in campusul Lovely Professional University (LPU) in data de 4 septembrie. Deschiderea va marca o schimbare in modelul de business al companiei care, pana in prezent, s-a consacrat ca un lant de restaurante in care se serveau sandvisuri care contineau carne. In meniurile sale din unitatile din Europa si America, Subway are doar doua produse vegetariene.

In prezent, in India, niciunul dintre restaurantele lantului nu servesc sandvisuri cu carne de vita si toate unitatile ofera sase produse vegetariene. ”Noi, ca brand, suntem mereu atenti la cerintele pietei pe care activam. India, ca si tara, are o populatie numeroasa care este vegetariana si inca de la inceputul prezentei noastre in acest stat am avut meniuri si cu produse vegetariene. Reevaluand cerintele celor din campusul universitatii si masa stabila de clienti am creat un meniu integral vegetarian pentru restaurantul respectiv”, a declarat Chetan Arora, agentul de dezvoltare al Subway India.

Sursa: capital.ro

foto: ecorazzi.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii