A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719755402.3933.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Studiu surpriza despre PIZZA: Ce efect are asupra consumatorilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-03-2014, ora 13:00

Studiu surpriza despre PIZZA: Ce efect are asupra consumatorilor

Articol de Madalina Irimia

Un nou studiu asupra efectelor desenarii a diferite tipuri de mancaruri a relevat ca a schita pizza, celebrul fel de mancare italian, poate imbunatati semnificativ starea mentala a unei persoane, transmite miercuri thelocal.it.

Oamenii de stiinta de la Universitatea St. Bonaventure din New York au cerut unui numar de 61 de persoane sa deseneze mancaruri cu diferite niveluri de grasime si zahar pentru a le evalua starea si alti factori, a relatat Wall Street Journal.

Rezultatele au aratat ca starea celor care au desenat pizza s-a imbunatatit cu 28%, cea a persoanelor care au schitat prajituri - cu 27%, iar cea a subiectilor care au desenat capsune - cu 22%. Starea persoanelor carora li s-a cerut sa deseneze ardei s-a imbunatatit cu doar un procent.

Totii participantii au primit aceleasi culori, iar rezultatele nu au fost corelate cu regimul lor alimentar, a precizat Wall Strett Journal.

Studiul a fost publicat in Journal of Behavioral and Brain Science.

Pizza isi are originea la Napoli, in sudul Italiei. Ulterior a aparut una in stil roman, cu un blat mai subtire, pentru a rivaliza cu pizza napoletana.

Sursa: agerpres.ro

Foto: parentsociety.com

     
Tag-uri: efect, pizza, consumatori
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii