A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719755957.9385.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Studiu alarmant: Aproape 80% dintre tinerii romani vor sa lucreze in strainatate (Infografic)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-08-2013, ora 08:01

Studiu alarmant: Aproape 80% dintre tinerii romani vor sa lucreze in strainatate (Infografic)

Articol de Madalina Irimia

Aproape 80% dintre tinerii romani vor sa lucreze in strainatate, in special din cauza salariilor prea mici din tara, arata un studiu recent.

Astfel, 51% dintre cei chestionati au un loc de munca, dintre care 10% in strainatate, in timp ce 73% dintre respondenti au un nivel mediu al asteptarilor salariale cuprinse intre 1.000 si 2.000 de euro pentru munca prestata in afara tarii, potrivit comunicatului remis de SmartDreamers redactiei Ziare.com.

Conform studiului, 78% dintre tineri sunt determinati sa plece peste hotare din mai multe motive: fie pentru a-si mari veniturile, fie pentru a face diverse achizitii de bunuri sau chiar pentru a investi intr-o afacere.

De asemenea, 22% dintre ei pun pe primul plan aspectele extra financiare, cum ar fi dezvoltarea personala si educatia copilului.

In strainatate, cel mai mare obstacol intalnit in cautarea unui loc de munca este faptul ca nu isi permit, din punct de vedere financiar, sa caute la fata locului.

Integral pe ziare.com

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: tineri, job, strainatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii