A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664580.2456.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Studentul Anului – competitia care ii provoaca pe cei mai buni studenti din tara
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-04-2013, ora 07:06

Studentul Anului – competitia care ii provoaca pe cei mai buni studenti din tara

Articol de Madalina Irimia

Studentul Anului 2013, proiect al asociatiei Voluntari pentru Idei si Proiecte, da startul competitiei nationale care, ajunsa la cea de-a X-a editie, sustine si premiaza elita sistemului universitar din Romania. Si anul acesta sunt recunoscuti cei mai buni studenti din cinci domenii: Arhitectura, Drept, Economie, Jurnalism si Comunicare si Medicina. Castigatorul fiecarei categorii va primi distinctia de "Studentul Anului" si premiul de 1500 de euro, in cadrul Galei de Premiere „Studentul Anului”.

Proiectul adreseaza o provocare tinerilor care se diferentiaza prin performanta si excelenta, prin capacitatea de a fi cel mai bun; nu oricum, ci la nivel national. Scopul principal este de a-i gasi si recunoaste pe viitorii profesionisti, pe cei care vor sa se afirme in domeniul lor.

Pentru a intra in competitie, studentii trebuie sa rezolve o tema cu caracter practic, specifica fiecarei categorii. Acestea vor fi evaluate de un juriu de specialitate, format din personalitati reprezentative ale societatii noastre si profesori din marile centre universitare din tara, care confirma, implicit, caracterul exceptional al castigatorilor.

Temele de concurs pentru fiecare domeniu, oferite de Westfourth Architecture, Architect Service si West Group Arhitecture (Arhitectura), KPMG (Drept), Capital Partners si Codecs (Economie), Starcom (Jurnalism si Comunicare), Actavis si Sindan Pharma (Medicina), pot fi accesate de studenti pe site-ul www.studentulanului.ro.

Inscrierile la concurs se pot face pana pe data de 12 mai 2013.

Voluntari pentru Idei si Proiecte Romania este o organizatie non-guvernamentala si non-profit, bazata pe voluntariat si alcatuita exclusiv din studenti. De 14 ani, asociatia organizeaza anual peste 10 programe si proiecte de dezvoltare personala pentru studentii si masteranzii din Romania, programe sustinute de companii, mass-media si statul roman.

Foto: blog.igloo.ro

     
Tag-uri: concurs, studenti, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii