A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728123882.3127.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Strategie de campanie: inmormantari gratuite
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-05-2012, ora 14:55

Strategie de campanie: inmormantari gratuite

Articol de Cristian Amariei

In Honduras, tara cu cea mai inalta rata a mortaliatii, un politician a gasit reteta perfecta de a castiga la alegeri: inmormantari gratuite pentru cei saraci.

Ricardo Alvarez, actual presedinte al Partidului National, este din 2006 primar al Capitalei Tegucigalpa, iar recent a dezvaluit unui jurnalist BBC ca atunci cand a candidat la primarie, in 2006, a constatat ca oamenii erau ingropati in pungi galbene de gunoi: "Mi-am spus: asta nu se poate intampla in tara mea. Asa ca de sase ani conduc un serviciu funerar.

La "Funeraria del Pueblo" sunt adusi toti cei decedati care privin din familii nevoiase si sunt inmormantati in conditii decente, serviciile fiind aproape complete: sicrie, candelabre, vehicule complet echipate, salon de inmormantare si chiar paine si cafea pentru familiile indurerate, potrivit paginii municipalitatii.

Serviciul Funerar este deschis 24 de ore din 24 si mai mereu apar noi cazuri ce necesita asistenta gratuita.

Potrivit Comisiei Nationale pentru Drepturile Omului, in aceasta tara de aproape opt milioane de locuitori, la fiecare 74 de minute se inregistreaza un deces in urma violentelor.

Anul trecut in Honduras a fost inregistrata cea mai ridicata rata a mortalitatii din lume: 86 de oameni ucisi la 100.000 de locuitori - in crestere fata de 2010 cand erau "doar" 82 de morti la 100.000 de locuitori.

Sursa: ziare.com

Foto: ndipartidos.org

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii