A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834503.631.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Strand privat pe acoperisul unui bloc de 9 etaje. Ce spun ceilalti locatari?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-07-2014, ora 10:41

Strand privat pe acoperisul unui bloc de 9 etaje. Ce spun ceilalti locatari?

Articol de Cristian Amariei

Si-au amenajat un strand pe acoperisul blocului. Nu se intampla in Dubai sau Las Vegas ci la vecinii de peste Prut, in Chisinau.

O familie din capitala Republicii Moldova a decis sa-si faca strand si zona de relaxare car mai aproape de casa. Mai precis, chiar deasupra apartamentului de bloc in care locuiesc. Potrivit ProTV Chisinau, vecinii se planga insa ca din cauza schimbarilor de pe acoperis li s-a blocat sistemul de ventilare.

Ca intr-un hotel de lux, acest bloc din capitala Moldovei are propria zona de relaxare cu piscina si hamac. Dar aceasta nu este comuna, ci apartine unei familii. Reporterii ProTV Chisinau au incercat sa vorbeasca cu proprietarii apartamentului insa acestia nu au vrut sa discute in fata camerei.

Strandul de pe acoperis i-a deranjat pe vecini. "Au socotit ca si-au facut casa in jungla", spune unul dintre ei. Administratoarea blocului sustine ca zona a fost amenajata de cel putin un an, iar de de fiecare data cand a incercat sa discute cu prorietarii apartamentului acestia au ignorat-o. “Este etaj tehnic iar ei au incalcat normele sistemului de ventilare. Din cauza lor 9 etaje trebuie sa sufere”, spune administratora.

Intre timp, pe interent au aparut si alte poze cu zone de relaxare amenajete pe acoperisurile blocurilor din Chisinau. Pe de alta parte, multi utilizatori din republica Moldova sustin in comentarii ca e absolut normal si ca vecinii sunt pur si simplu invidiosi.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: strand, acoperis, bloc
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii