ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
24-04-2013, ora 16:23

Stolojan, Vanghelie, Iohannis, Cancescu, Nicusor Constantinescu si Florin Popescu, acuzati de ANI de conflict de interese, fals in declaratii si avere nejustificata

Articol de Cristian Amariei

Agentia Nationala de Integritate sustine, intr-un comunicat public, ca Theodor Stolojan (PDL), Marian Vanghelie (PSD), Klaus Iohannis (PNL), Nicusor Constantinescu (PSD), Aristotel Cancescu (PNL) si Florin Popescu (PDL) au incalcat legislatia privind incompatibilitatile, nu isi pot justifica averea sau au comis fals in acte.

Theodor Stolojan este acuzat de fals in declaratii pentru ca nu si-a declarat actiunile detinute la Transgaz SA. Marian Vanghelie este acuzat ca nu poate justifica 180.000 euro din averea sa. Klaus Iohannis, Nicusor Constantinescu si Aristotel Cancescu sunt acuzati de incompatibilitate pentru ca au detinut, pe langa functiile in care au fost alesi, respectiv de sefi de Consiliu Judetean sau primar, si alte functii. Florin Popescu este acuzat ca, in calitate de presedinte de Consiliul Judetean, a semnat mai multe contracte pentru o firma la care a detinut actiuni.

Integral pe gandul.info

     
Tag-uri: parlamentari, ANI, avere
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii