ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-07-2014, ora 16:01

Stim ca medicii au salarii de nimic, dar aceasta situatie le intrece pe toate. Cat castiga prof. dr. Monica Pop, managerul Spitalul de Oftalmologie

Articol de Cristian Amariei

600 de euro. Atat castiga un profesor doctor care vede zilnic pacienti si care mai este si manageul unui spital din Capitala.

Prof. dr. Monica Pop a vorbit despre venitul mizer pe care il are un medic care lucreaza la stat si care pe langa zecile de pacienti pe care ii vede zilnic mai este si manager de spital. Aceasta a spus ca castiga 600 de euro, echivalentul a 2.700 de lei.

"Doctorului i se cere totul, dar nu i se ofera mai nimic. Sa fii foarte bun, dar cu ce? De unde sa ai bani pentru congrese? Nu ne-a intrebat nimeni daca suntem multumiti de salarii, daca asigurarile de malpraxis ne acopera ceva si daca mai putem suporta sa fim denigrati in fel si chip, pentru ca astfel de stiri nu fac audienta. Nu a venit nimeni, de exemplu, sa-l intrebe pe un nevazator care si-a recapatat vederea ce simte, cum i se dezvaluie lumea. Nimeni nu a parut interesat de trairile unui pacient care a fost salvat din ghearele mortii, a iesit din coma si a revenit la o viata normala. Eu, la spital, cu tot cu indemnizatia de conducere, am un salariu de 2.700 de lei. Nu iti poti cumpara reviste de specialitate, nu poti participa la toate evenimentele stiintifice si in acelasi timp sa si traiesti din acesti bani", a declarat Monica Pop pentru Ring.

Foto: a1.ro

     
Tag-uri: salariu, medic, spital
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii