A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719755786.6436.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Stilul, o meserie de 1.000 de euro pe luna
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-08-2013, ora 15:08

Stilul, o meserie de 1.000 de euro pe luna

Articol de Madalina Irimia

Iti promite o imagine mai buna atat din punct de vedere personal, cat si profesional. Consilierul de cumparaturi a devenit si la noi una din cele mai ravnite meserii: castiga, fara mari eforturi, chiar si pana la 90 de euro pe ora.

Dificultati cu alegerea tinutei pentru un eveniment special? Un personal shopper - sau, mai pe romaneste, consilier de stil - va poate fi de folos. Probleme cu combinatul hainelor din dulap si cu asortatul accesoriilor? Tot el are solutia. Si cum cererile de acest fel sunt din ce in ce mai multe, personal shoppingul incepe sa nu mai fie considerat o ocupatie marginala, un moft.

Pentru clarificarea limbajului, un personal shopper este „un fel de coach de stil, nu este doar cineva care te asista in momentul in care te duci la cumparaturi, si nu este persoana care iti cara pungile in magazine. Iti realizeaza un profil stilistic si, in functie de bugetul disponibil, iti creeaza niste tinute foarte clar definite. Te invata sa te imbraci in armonie cu infatisarea ta si pentru a-ti exprima personalitatea“, lamureste Irina Markovits, fondatoarea Image Matters, primul birou de consiliere de imagine deschis in Romania.

Experienta pe care a capatat-o in anii in care si-a golit cardul prin magazine s-a dovedit a fi foarte folositoare in momentul in care s-a hotarat sa puna bazele propriei sale companii de consultanta de stil. De profesie jurnalist de moda, inainte sa cheltuie banii altora, Irina Markovits si i-a cheltuit pe ai ei. „Am locuit o perioada in strainatate si cheltuiam exagerat de mult...nu cred ca trecea zi fara sa-mi cumpar ceva (..) Am primit la un moment dat, cadou de ziua mea, o zi intreaga cu un consultant de stil. A fost primul contact cu aceste tipuri de servicii... pana atunci nu stiam ca exista aceasta profesie, imi imaginam ca in moda poti sa fii doar designer sau eventual critic de moda“, marturiseste Irina.

Integral pe capital.ro

Foto: bucharest-style.com

     
Tag-uri: stilisti, job, bani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii