A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728195800.7863.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Stilista Adina Buzatu ar putea ajunge la inchisoare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
04-10-2012, ora 15:49

Stilista Adina Buzatu ar putea ajunge la inchisoare

Articol de Madalina Irimia

Adina Buzatu ar putea primi o condamnare de pana la trei ani de inchisoare, pentru punerea in circulatie a unor produse contrafacute.

Stilista Adina Buzatu a intrat in atentia politistilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Politiei Capitalei dupa ce mai multi clienti au sesizat ca diferite magazine de lux vand haine "Made in Turkey" sau "Made in China" pe post de creatii vestimentare ale marilor case de moda.

Politistii au verificat zeci de magazine, printre care si cele detinute de Adina Buzatu, "Trends", si au descoperit nereguli: haine luate en-gros, cu etichetele schimbate, pantofi de calitate indoielnica vanduti la preturi de Milano si "turcisme" fara acte de provenienta.

Surse din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au precizat pentru "National" ca in boutique-urile Adinei Buzatu - care sustine ca vinde doar produse realizate de companii celebre - au gasit costume si camasi fabricate in Turcia. Stilista nu a putut justifica prezenta respectivelor articole de imbracaminte, iar ofiterii au declansat o ancheta penala in urma careia se va stabili ce haine cumparate din bazar a vandut Adina Buzatu la pret de produse exclusiviste.

Daca dosarul va ajunge in instanta, Buzatu ar putea primi o condamnare de pana la trei ani de inchisoare, pentru punerea in circulatie a unor produse contrafacute.

Sursa: apropo.ro

Foto: zirulring.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii