A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719761488.6799.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Stiai ca mananci zilnic par de om? Uite in ce alimente se foloseste si cum e trecut pe eticheta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-04-2014, ora 13:00

Stiai ca mananci zilnic par de om? Uite in ce alimente se foloseste si cum e trecut pe eticheta

Articol de Madalina Irimia

Sigur nu stiai cate ingrediente scarboase se ascund in alimentaia zilnica. Dupa ce vei citi articolul, nu o sa mai mananci nimic fara sa citesti eticheta bine inainte. Vezi care sunt ingredientele scarboase pe care le mananci zilnic.

Secretii de la fundul castorului

Le gasesti sub numele de "castoreum" si sunt folosite ca substitut al aromei de vanilie. Desi sacii de langa anusul unui castor nu te duc cu gandul la ceva vanilat, ei bine, acest extract animal este folosit destul de des in alimentatie.

Par de om

Il gasesti sub numele de L-Cisteina si este folosit ca potentator de aroma. Acest ingredient obtinut din par de om sau pene de pasari este atat de comun in prajituri si produse de patiserie, incat sa nu te mire daca ai mestecat putin deja pe ziua de azi.

Antigel

Da, antigelul din portbagaj se gaseste si in unele sosuri si dressing-uri pentru salate, sub numele de "propilen glicol". Mai putin toxic decat fratele lui, etile glicolul, acesta este folosit in aliemntatie pentru ingrosarea anumitor solutii, cum ar fi sosul de paste, dressing-ul de salata sau sosul de usturoi.

Aditivi pentru biodiesel

Butylhydroquinona tertiara (TBHQ) este un aditiv folosit la carburantii auto, dar si la..guma de mestecat si nuggets de pui. Desi este foarte toxica, substanta este folosita ca si conservant in mutle alimente pe care le consumam zilnic.

Sursa: unica.ro

Foto: robinhowe.com

     
Tag-uri: par, alimente, aroma
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii