ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-02-2015, ora 12:02

Steve Jobs era un „maniac” cand venea vorba de secretele Apple. Dar chiar el era sa scape cel mai mare secret al companiei

Articol de Madalina Irimia
Dupa ce Apple a cumparat numele de domeniu iPhone.org in 1999, au urmat opt ani de speculatii in legatura cu telefonul pe care compania se pregatea sa-l lanseze. iPhone a debutat abia in 2007 si foarte putine lucruri s-au stiut despre primul smartphone Apple inainte de lansare. Asta deoarece proiectul a fost cel mai important din istoria companiei, iar Steve Jobs, seful de atunci al Apple, era „maniac” cand venea vorba de pastrarea secretelor.

In ciuda secretomaniei, chiar Jobs a fost la un pas sa strice supriza pregatita de ani buni de Apple. Potrivit Business Insider, cu putin timp inainte de evenimentul de lansare de la MacWorld 2007, cativa ingineri Apple au mers acasa la Steve Jobs cu un model iPhone pentru a rezolva o problema pe care telefonul o avea cu conexiunea Wi-Fi. in timp ce lucrau la telefon, a aparut, in fata casei, un angajat al FedEx care ii aducea un colet lui Jobs.

Seful Apple s-a dus sa-l intampine, avand telefonul nelansat in mana. Cand s-a apropiat de curier, Jobs a ascuns mana cu telefonul la spate si a semnat coletul.

Inginerii aflati de fata au fost socati de gestul lui, mai ales ca stiau cat de important era pentru Jobs ca secretele companiei sa fie pastrate. „Ca sa intelegeti contextul, atunci cand transportam noi telefoanele le duceam in acele cutii securizate Pelican. Aceste telefoane nici nu aveau voie sa iasa din campusul Apple, iar Steve Jobs ascunde unul la spate”, a declarat unul dintre cei care au fost martori la incident.

Sursa: gandul.info
     
Tag-uri: steve jobs, apple, secret
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii