A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831251.0396.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Stephen Hawking, mesaj ingrijorator pentru umanitate: „Nu cred ca vom supravietui in urmatorii 1.000 de ani”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-06-2015, ora 11:12

Stephen Hawking, mesaj ingrijorator pentru umanitate: „Nu cred ca vom supravietui in urmatorii 1.000 de ani”

Articol de Cristian Amariei
Fizicianul Stephen Hawking face o declaratie surprinzatoare, spunand ca oamenii vor disparea de pe Pamant in urmatorii 1.000 de ani, daca nu vor coloniza spatiul, scrie The Independent.

''Trebuie sa continuam sa mergem in spatiu, pentru viitorul umanitatii. Nu cred ca vom supravietui in urmatorii 1.000 de ani fara a depasi limitele planetei noastre fragile'', a declarat Stephen Hawking in cadrul unei conferinte.

Declaratia a fost facuta in cadrul unei conferinte la Sydney. La finalul discutiei, Hawking i-a incurajat pe oameni sa priveasca spre stele si nu la propriile lor picioare.
„Incercati sa intelegeti tot ceea ce vedeti in jur si puneti-va intrebarile esentiale despre existenta acestui univers. Fiti curiosi si indiferent de cat de dificila vi se pare viata, exista intotdeauna o solutie. Tot ceea ce conteaza este sa nu renuntati”, a mai spus cunoscutl fizician.

Stephen Hawking sufera de scleroza amiotrofica laterala, boala care l-a paralizat progresiv, iar in urma cu 30 de ani i-a rapit si posibilitatea de a vorbi. De atunci foloseste un computer care ii transpune miscarile unui muschi al obrazului in cuvinte, rostite apoi de un sintetizator de voce.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii