A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832766.5153.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Stefan cel Mare si Mihai Viteazul cheama electoratul sictirit la vot. Campania realizata de o agentie de publicitate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-10-2014, ora 11:44

Stefan cel Mare si Mihai Viteazul cheama electoratul sictirit la vot. Campania realizata de o agentie de publicitate

Articol de Cristian Amariei
"Daca nici inaintasii nu s-ar fi prezentat in momente de cumpana, in ce limba te mai [BIP] pe el de vot?" suna sloganul unei campanii semnate de agentia Leo Burnett, menita sa mobilizeze electoratul pentru alegerile prezidentiale. Campania include doua clipuri in care Mihai Viteazul, respectiv Stefan cel Mare se trezesc fara osteni inaintea bataliei. Spoturile fac trimitere la "scarba" Fratilor Buzesti, la modul cum razesii spun ca "astilalti sunt oricum cu mult mai multi si n-are niciun rost", iar Fratii Jderi se duc la munte.

Campania "Vino la vot!" a fost realizata de Leo Burnett pentru Asociatia Pro Democratia. Ideea din spatele ei, potrivit agentiei:

In 2014, Romania traieste nefericirea ca peste 60% dintre cetateni sa nu mai vrea sa voteze. Oare, daca in momentele de cumpana ale istoriei noastre nici inaintasii nu se prezentau, unde am fi fost acum?

Spoturile pornesc de la o realitate istorica - capacitatea incredibila a romanilor de a se fi mobilizat in trecut, in fata pericolului reprezentat de armatele invadatorilor, si rescriu soarta a doua batalii cruciale Calugareni si Podul Inalt, in conditiile in care aceasta mobilizare nu ar fi avut loc, asa cum astazi peste 60% nu se mobilizeaza in momente la fel de cruciale, pentru a-si exprima votul.

Integral pe hotnews.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii