A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756638.4722.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Stefan Banica arunca bomba: "Sunt logodit!"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
11-03-2014, ora 12:04

Stefan Banica arunca bomba: "Sunt logodit!"

Articol de Madalina Irimia

Stefan Banica a declarat in cadrul emisiunii de luni a emisiunii „Acces direct" ca sunt momente in care evenimente din viata personala se reflecta in piesele sale.

Stefan Banica a marturisit ca in acest moment se simte linistit, echilibrat si ca nu mai cauta nimic. Banica a precizat ca in prezent se considera un om fericit si implinit. Acesta a refuzat sa faca vreun comentariu referitor la fosta sotie Andreea Marin. Banica a incheiat spunand ca ori de cate ori iubeste, el se considera logodit.

Acum nu mai caut nimic. Sunt foarte bine asa cum sunt, am echilibru, am liniste si consider ca fiecare relatie e importanta. Acum nu mai caut nimic. Fiecare relatie are frumusetea ei. Cand se intampla, nu mai tii cont. Important e ce-i transmiti tu ei si ce-ti transmite ea tie. Acum sunt un om fericit si implinit. Nu comentez nimic despre Andreea. Avem un copil extraordinar. Doamnelor si domnilor, eu de cate ori iubesc, sunt logodit”, a spus Banica, scrie Click.ro.

Foto: manly.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii