ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-05-2015, ora 08:28

Steaua, implicata intr-o tentativa de trucare a unui MECI. Duckadam, declaratii bomba

Articol de Madalina Irimia
Helmut Duckadam a dezvaluit ca a fost victima unei incercari de a truca meciul Stelei cu River Plate din Cupa Interncontinentala, joc disputat in 1986 la Tokyo.

Helmut Duckadam a marturisit la ca in decembrie 1986, la Cupa Intercontinentala de la Tokyo, meci castigat de River Plate cu 1-0 in fata Stelei, niste asiatici au incercat sa il plateasca pentru a tranti partida.

"La Tokyo m-au abordat doi indivizi, din Hong-Kong sau Bangkok, nu mai stiu. M-au invitat la o cafea, la o bere si mi-au oferit o suma frumoasa de bani daca pierdem la doua goluri diferenta. Cand au aflat ca nu joc l-au chemat pe Stangaciu. Cand a auzit, Stangaciu s-a dus la Valentin Ceausescu, iar Valentin i-a zis sa le ia banii si sa apere cum trebuie. Dar nu a vrut, ii zicea lui Valentin ca ii e frica, ca il omoara", a spus Duckadam la DigiSport.

Duckadam a marturisit ca era vorba despre o suma importanta si pentru el, dar si pentru cei care voiau sa blatuiasca jocul: "Era o chestiune de jumatate de milion de dolari, atat voiau sa parieze. Nu mai stiu cat voiau sa imi ofere, 20-30.000 de dolari parca".

Finala Cupei Intercontinentale, River Plate – Steaua 1-0, s-a jucat pe 14 decembrie 1986 la Tokyo, pe stadionul National, in fata a 62.000 de spectatori. Unicul gol al meciului a fost marcat de Alzamendi in minutul 28. Belodedici a avut un gol anulat de centralul uruguayan José Luis Martínez Bazán pe motiv de ofsaid.

Sursa: rtv.net
     
Tag-uri: steaua, trucare, meci, duckadam
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii