A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833301.8628.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Steaua cere pedepsirea lui N'Doye: Valeriu Argaseala: „Vrem suspendarea lui! Nu numai ca a lovit, dar a dat si declaratii inacceptabile”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
28-10-2014, ora 09:00

Steaua cere pedepsirea lui N'Doye: Valeriu Argaseala: „Vrem suspendarea lui! Nu numai ca a lovit, dar a dat si declaratii inacceptabile”

Articol de Cristian Amariei
Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, este nemultumit de comportamentul lui Ousmane N'Doye din timpul meciului ASA Tirgu-Mures- Steaua si de declaratiile acestuia de la finalul partidei.

Argaseala a declarat ca Steaua va cere suspendarea lui N'Doye pentru ca l-a lovit pe Keseru in timpul partidei, dar si pentru ce a declarat la finalul meciului.
"Vrem suspendarea lui N'Doye. Nu numai ca a lovit, dar a dat si declaratii inacceptabile dupa meci. El a luat rosu pentru ce a facut dupa meci si vom aduce la cunostinta Comisiilor si ce a facut in timpul meciului, pentru a fi suspendat o perioada de mai multe meciuri. Lui Chipciu i s-a dat o amenda de 90 de milioane si nici nu exista termen de comparatie cu ce a facut N'Doye", a declarat Argaseala la LookTV.

Steaua se confrunta cu probleme de lot pentru meciul cu CSMS Iasi, din cupa, dar si pentru meciul cu Dinamo, de vineri.

Rusescu va lipsi trei saptamini, iar Keseru este sub observatie pentru a vedea cum se comporta dupa comotie. Se pare ca Latovlevici are o intindere, dar trebuie sa astepte 48 de ore pentru a face un RMN. La Iasi mergem cu patru juniori”, a mai declarat presedeintele Stelei.

Sursa: gsp.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii