A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719680305.7867.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Stai pe Facebook toata ziua, dar habar nu aveai ca patesti asta!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-02-2016, ora 14:07

Stai pe Facebook toata ziua, dar habar nu aveai ca patesti asta!

Articol de Cristian Amariei
Conform unui studiu efectuat de curand, Facebook ar avea o influenta negativa asupra capacitatilor noastre intelectuale.
Desi putini s-ar fi asteptat la acest lucru, un nou studiu scoate la iveala faptul ca Facebook ar putea avea un impact negativ asupra intelectului unei persoane. Mai exact, reteaua sociala satisface dorinta oamenilor de a cauta din ce in ce mai multe informatii care se potrivesc cu propriile opinii si de a le ignora pe cele care le contrazic.

in aceasta situatie, cunoscuta drept ”information bias” (o taducere ar putea fi ”prejudecati in privinta informatiilor”), oamenii ajung sa fie implicati in comunitati in care majoritatea membrilor au pareri similare, ceea ce inseamna ca rareori va fi expus unor opinii diferite pe teme importante. Studiul se pare ca ar fi fost efectuat in Italia, intre anii 2010 si 2014, dupa cum noteaza publicatia Bloomberg View.

     
Tag-uri: facebook, studiu, impact
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii