ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-09-2014, ora 14:55

Spune-ne ce ten ai, ca sa-ti spunem ce masca sa folosesti

Articol de Madalina Irimia
Daca vrei sa ai un ten frumos si sanatos, este esential sa folosesti o masca o data pe saptamana. Iata cateva tratamente pe care le poti prepara la tine acasa.

Banane, pentru tenul uscat

Daca vrei o masca hidratanta, amesteca doua banane cu o lingura de miere si cu o jumatate de pahar de iaurt. Aplica mixtura pe fata pentru 20 de minute, apoi indeparteaz-o cu apa calduta. Masca se foloseste o data pe saptamana, dupa care se aplica o crema hidratanta.

Drojdie, pentru tenul gras

Tenul gras poate fi ingrijit cu o masca preparata din doua linguri de tarate, o lingurita de drojdie, o lingurita de suc de lamaie si din o lingura de apa. Maseaza-ti fata cu aceasta pasta, in special in zona nasului si a barbiei, si evita zona ochilor. Las-o 10 minute sa actioneze, dupa care indeparteaza cu apa calduta. La final, foloseste crema de fata obisnuita.

Morcov, pentru tenul mixt

Trece prin razatoarea mica un morcov, adauga o lingura de smantana dulce si amesteca pana obtii o compozitie omogena. Aplica masca pe fata, gat si pe decolteu si las-o sa actioneze timp de 15-20 de minute. indeparteaza cu apa calduta, dupa care aplica pe fata crema obisnuita.

Fulgi de ovaz, pentru tenul sensibil

Amesteca pulpa de la o banana cu o cana de fulgi de ovaz fierti in lapte cu un ou si cu o lingura de miere. Aplica pasta rezultata pe tenul curat, masand in sens circular, si las-o sa actioneze timp de 15 minute. Clateste cu apa calduta si aplica o crema pentru tenul sensibil.

Citrice, pentru tenul normal

Pentru tenul normal, prepara o pasta dintr-o lamaie verde, o jumatate de portocala si un pahar cu lapte batut. Aplica masca pe fata pentru 20 de minute, apoi indeparteaz-o cu apa calduta si, la final, aplica o crema de fata pentru tipul tau de ten.

Mai multe pe clicksanatate.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii