A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675001.6867.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Specialistii din Federatia Canadiana de Tenis sustin ca Simona Halep va castiga un Grand Slam in 2016. Care este ingredientul minune
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
18-12-2015, ora 15:03

Specialistii din Federatia Canadiana de Tenis sustin ca Simona Halep va castiga un Grand Slam in 2016. Care este ingredientul minune

Articol de Cristian Amariei
Simonei Halep (2 WTA) ii lipseste un trofeu de Grand Slam din vitrina, care ar trebui sa vina cat de curand, conform oamenilor de tenis din afara. Teoria este sustinuta si de canadieni, care au lansat o previziune imbucuratoare pentru Halep, pe site-ul oficial al Federatiei de Tenis. Acestia spun ca Simona se va impune intr-o competitie de Grand Slam chiar in 2016!

Antrenorul Darren Cahill, ingredientul care ii lipsea Simonei Halep

Materialul a fost publicat cu titlul "6 previziuni pentru WTA in 2016", iar opinia specialistilor Federatiei Canadiene are la baza un argument solid, reprezentat de cooptarea in staff-ul constantencei a antrenorului Darren Cahill: "Simona Halep va castiga primul ei turneu major in 2016. Romanca va reusi sa sparga aceasta bariera in sezonul viitor. Ea a reusit un progres evident in ultimii doi ani, iar angajarea antrenorului Darren Cahill ar putea fi ingredientul care lipsea. Va fi interesant sa-i vedem pe cei doi lucrand impreuna", a fost textul publicat pe site-ul tenniscanada.com.

Simona s-a aflat la un pas de castigarea primului ei Grand Slam in 2014, atunci cand s-a oprit in finala de la Roland Garros (4-6, 7-6, 4-6 cu Maria Sarapova) si semifinalele de la Wimbledon (6-7, 2-6 cu Eugenie Bouchard), dar si in sezonul recent incheiat, cand a pierdut in semifinale la US Open desi era mare favorita (1-6, 3-6 cu Flavia Pennetta).

Serena WIlliams nu va castiga mai mult de un Grand Slam

Canadienii nu o puteau uita pe favorita lor, Eugenie Bouchard (49 WTA), despre care spun ca va reveni in elita tenisului mondial la anul, dar nici pe liderul mondial Serena WIlliams, cotata cu sanse mici sa reuseasca o noua dominatie brutala. Cele 6 previziuni aparute miercuri pe site-ul oficial al forului canadian sunt:

- Simona Halep va castiga un titlu de Grand Slam in 2016.
- Serena Williams nu va castiga mai mult de un Grand Slam in 2016.
- Victoria Azarenka va reintra in Top 10 WTA in 2016.
- Noua generatie, formata din Garbine Muguruza, Belinda Bencic, Karolina Pliskova, Madison Keys si Elina Svitolina, isi va continua ascensiunea in 2016.
- Ne asteptam la cateva retrageri la finalul lui 2016: Venus Williams, Samantha Stosur, Roberta Vinci sau Svetlana Kuznetsova.
- Genie Bouchard va reveni la forma din trecut.
Sursa: prosport.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
SIBNET,  19.12.2015 08:53

Daca va munci la fel si va asculta sfaturile lui Darren Cahill, are toate sansele sa devina in anul urmator, prima jucatoare a lumii. Sa n-o uitam insa pe Muguruza. In alta ordine de idei, selectam colaboratori pentru activitate la domiciliu. Se poate lucra si part-time. Sunt necesare cunostinte minime de navigare pe internet, lucru cu fisiere pdf si word si minim studii medii. Detalii la adresa de email: sibnet@usa.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii