A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664390.4064.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sotia lui George Alexandru face lumina in privinta mortii actorului: „Complet neadevarat...”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-01-2016, ora 16:06

Sotia lui George Alexandru face lumina in privinta mortii actorului: „Complet neadevarat...”

Articol de Madalina Irimia
Sicriul cu trupul neinsufletit al actorului George Alexandru a fost depus luni, pentru cateva ore, in foaierul Teatrului Nottara, pentru ca cei care l-au iubit si apreciat sa-i aduca un ultim omagiu.

La capataiul actorului au venit pentru a-si lua ramas bun actorii Alexandru Repan, Cristian sofron, Ada Navrot, Corina Dragomir, Laura Anghel, Dani Popescu, dar si Ivan Patzaichin.

Sotia actorului, Manuela Alexandru, a creionat portretul omului George Alexandru. "A fost minunat. Un suflet minunat, un sot extraordinar de iubitor, un prieten iubitor, o veselie de om, sensibil", a spus Manuela Alexandru.

Ea a tinut sa dezminta informatia potrivit careia moartea lui George Alexandru ar fi fost suspecta, iar familia doreste o ancheta.

"Singura declaratie pe care vreau sa o dau este referitoare la stirea aparuta pe un anumit post de televiziune cum ca a fost o moarte suspecta si cum ca familia ar dori o ancheta. Complet neadevarat. Vreau sa spun in mod oficial: am fost tot timpul in spital, langa sotul meu, doctorii au dat dovada de un devotament incredibil, de un profesionalism desavarsit, este un eveniment tragic, ca orice plecare a oricaruia dintre noi, nu e nimic senzational, iar stirile false in astfel de momente arata neprofesionalismul celor care le fabrica. Multumiri personalului din spitalul Fundeni", a afirmat sotia actorului.

La randul sau, managerul Teatrului Nottara, Marinela Tepus, a declarat ca prin decesul lui George Alexandru in teatru a ramas un gol pe care nu-l va acoperi nimeni.

"A plecat dintre noi unul dintre cei mai inteligenti, cei mai lucizi, cei mai caustici actori pe care i-a avut Nottara. A plecat dintre noi unul dintre oamenii sinceri si unul dintre actorii extrem de talentati ai acestui teatru. Vreau sa spun ca a ramas un gol pe care nu-l va acoperi nimeni. A plecat odata cu teatrul. Noi plecam in exil si el a plecat la ceruri. Poate ca de acolo ne va ajuta mai mult decat poate cineva sa ne ajute acum, aici", a afirmat Marinela Tepus.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii