A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664614.4327.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sorin Oprescu, plangere la CEDO fata de conditiile din arest
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-10-2015, ora 12:56

Sorin Oprescu, plangere la CEDO fata de conditiile din arest

Articol de Madalina Irimia
Razboi pe toate fronturile pentru Sorin Oprescu. Avocatii primarului-arestat au doua plangeri, una la Colegiul Medicilor, cu privire la igiena din cabinetul arestului, si alta la CEDO, dupa ce lui Oprescu i-a fost confiscata insulina. Ei spun ca masurarea glicemiei in cabinetul medical prezinta un risc major de contaminare pentru ca acelasi ac este folosit pentru toti detinutii.

Avocatii lui Sorin Oprescu vin cu noi reclamatii fata de Serviciul de Arest al Politiei Capitalei, dupa ce lui Sorin Oprescu i s-a confiscat insulina din frigider.

Aparatorul edilului suspendat al Capitalei sustine ca, in momentul de fata ar fi pusa in pericol sanatatea si chiar viata lui Sorin Oprescu pentru ca medicii de la Paulescu i-ar fi dat doua doze injectabile de insulina pe care ar fi trebuit sa le faca in maxim un minut, daca ar suferi o criza.

Timpul de interventie al medicului din cabinetul arestului ar fi mult mai mare, de 10 minute, spun avocatii.

Sorin Oprescu a fost internat, saptamana trecuta, la Institutul de Diabetologie Nicolae Paulescu, cu o glicemie instabila. El si-ar fi administrat singur o doza dubla de insulina, lucru ce ar fi dus la dereglari. Avocatii lui Oprescu spun ca acesta si-a marit doza de insulina ca sa compenseze cu alimentatia din arest, care nu era adaptata diabeticilor.

Primarul suspendat al Capitalei se afla in arest din 6 septembrie, fiind acuzat de luare de mita.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii