ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
18-02-2014, ora 14:58

Somalezul de 28 de ani care a ajuns din sofer de limuzina, star la Hollywood. Ascensiunea sa incredibila in lumea filmului

Articol de Madalina Irimia

Barkhad Abdi, care l-a interpretat pe liderul piratilor somalezi in drama "Capitanul Phillips" a lui Paul Greengrass a castigat premiul BAFTA pentru cel mai bun actor in rol secundar si se anunta favorit la Oscaruri.

De la sofer de limuzina, la star de Hollywood. Daca va plac povestile in care oameni simpli devin vedete de cinema peste noapte, atunci emotionanta istorie a lui Barkhad Abdi, probabil cea mai spectaculoasa ascensiune artistica din ultimul an, va va impresiona.

In varsta de 28 de ani, Barkhad Abdi nu a mai jucat niciodata in filme, nici nu are pregatirea profesionala. Marea lui sansa a fost aceea de a participa la o auditie alaturi de alti 700 de candidati in Minneapolis, orasul in care s-a stabilit cu familia.

In urma cu doi ani, in comunitatea somaleza din oras s-a aflat ca regizorul Paul Greengrass cauta tineri originari din Somalia pentru a juca intr-un film despre un comandant de vas comercial (jucat de Tom Hanks) din Statele Unite, rapit de deja celebrii pirati somalezi.

Integral pe stirileprotv.ro

     
Tag-uri: actor, BAFTA, film
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii