A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816559.0338.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Solutii pentru a avea dinti albi si gingii sanatoase
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-07-2016, ora 13:11

Solutii pentru a avea dinti albi si gingii sanatoase

Articol de Madalina Irimia
Cu siguranta ai baut azi o cafea sau un ceai. Poate ai fumat si o tigara si diseara vei savura, la cina un pahar de vin rosu. Pariez ca nu te-ai gandit la efectele lor asupra dintilor tai. Ai toate sansele sa te alegi cu dinti patati, iar zaharul din aceste produse iti va afecta sanatatea gingiilor. Dar tu vrei sa te bucuri de dinti albi perfecti si gingii roz sanatoase, nu?

Pot avea si dinti albi si gingii sanatoase?

Desigur! Daca a fost posibila calatoria pana la planeta Pluto, te poti bucura si tu de tehnologiile moderne cand vine vorba de sanatatea orala. Citeste sfaturile noastre pentru dinti albi si gingii sanatoase.

Schimba periuta!

O periuta de dinti buna este esentiala pentru sanatatea dintilor si gingiilor tale. Gandeste-te ca periuta de dinti este ca periuta de la mascara. Daca vrei gene lungi si dese vei cumpara mascara cu periuta potrivita pentru un astfel de rezultat. Asa este si cu periuta de dinti. Vrei dinti albi, fuguta la magazin si cumpara o periuta sonica cu cap special pentru dinti albi.

Fii harnica! Doua periaje pe zi!

Daca fata ta se bucura de atentie de cel putin doua ori, cu machiaj si masca de seara, de ce dintii tai n-ar merita acelasi tratament? Placa dentara ce se depune ca depozit pe dintii tai afecteaza si dintii, si gingiile. Ia masuri pentru ca acest lucru sa nu se intample. Periuta sonica, prin actiunea sa dinamica si prin gatul inclinat va reusi sa te ajute sa scapi de placa. Daca reusesti sa incluzi in rutina ta un periaj de doua ori pe zi, executat ca la carte, dimineata si seara, dintii tai vor straluci si gingiile iti vor multumi. Daca ai dinti si gingii sensibile, foloseste modul Sensibil.

Viziteaza-ti cel mai bun prieten, medicul stomatolog

Cel putin o data pe an, programeaza-te la medicul tau stomatolog. El va aprecia sanatatea ta orala si iti va face diverse recomandari. Daca ai tinut cont de sfaturile noastre de dinainte, vei primi doar felicitari pentru dintii tai albi naturali si gingiile tale perfect roz. E mai simplu si mai economic sa previi decat sa tratezi, nu crezi?

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: dinti, gingii, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii