A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832888.1175.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Solutii amuzante prin care Wolverine ar putea fi ucis, prezentate de fanii acestui personaj
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-08-2013, ora 13:05

Solutii amuzante prin care Wolverine ar putea fi ucis, prezentate de fanii acestui personaj

Articol de Cristian Amariei

Un numar de 12 solutii inedite si amuzante prin care Wolverine ar putea fi ucis figureaza intr-un top alcatuit de fanii acestui personaj de film si de benzi desenate.

Wolverine, considerat cel mai iubit personaj din franciza "X-Men", este totodata protagonistul unui film care ii este dedicat si care a avut premiera la sfarsitul lunii iulie. Extrem de popular in randul persoanelor pasionate de benzi desenate si de filme SF, Wolverine este un personaj in aparenta indestructibil, insa fanii sai au alcatuit un top cu 12 modalitati amuzante prin care acesta ar putea fi totusi ucis, informeaza site-ul thechive.com.

"Arunca-l in Soare!", propune un fan al acestui personaj.

"Infometeaza-l!" - In aparenta, acesta este un subiect controversat, intrucat intr-un anumit numar dintr-o revista de benzi desenate, Wolverine reuseste sa supravietuiasca mancandu-se pe sine. "Acest lucru este insa imposibil. Este legea conservarii", spun autorii acestui top insolit.

"Da-l pe mana lui Hulk!" - Intr-un episod prezentat intr-o revista de benzi desenate, Hulk l-a rupt in doua pe Wolverine si i-a aruncat picioarele pe un munte, aflat la o distanta de cinci mile. Wolverine a fost nevoit sa se tarasca pana la picioarele sale pentru ca acestea sa ii creasca la loc. A fost destul de uluit de aceasta actiune.

"Ineaca-l!" - "Intr-una dintre reviste, personajul Sabertooth incearca sa il inece pe Wolverine si spune: “Mi-a venit dintr-o data ideea ca inecul ar putea fi singura metoda de a pune capat acestui lucru. Dumnezeu stie de ce nimeni nu s-a gandit la asta mai devreme. Cum ar putea puterea vindecatoare sa repare un creier sufocat?”. Ei bine, daca ar fi putut sa il tina sub apa suficient de mult timp sau sa il arunce la mare adancime in ocean, ar fi existat o posibilitate foarte mare ca Wolverine sa fi fost ucis", declara unul dintre fanii acestui personaj.

"Bate-l pana isi pierde cunostinta, imobilizeaza-l si da-i foc!" - "Va fi nevoie de 7-8 ore pentru a arde factorul lui de regenerare si apoi restul trupului sau", spune un alt fan al lui Wolverine.

"Impusca-l in globul ocular!", afirma un alt fan al personajului.

"Prin telepatie, obliga-l pe Wolverine sa bea Diet Coke cu mentosane!", spune un alt fan.

"Nu cumva Wolverine ar putea totusi sa moara de batranete?", se intreaba un alt admirator al acestui personaj.

"Arunca-l intr-un vulcan!", propune un alt admirator.

"Pune-l pe Protheus sa il transforme in jeleu si apoi cere-i personajului The Blob sa il manance ca pe o gogoasa cu jeleu", spune un alt fan.

"Inlocuieste-i berea cu azot lichid", propune un altul.

"Arunca-l intr-o gaura neagra", propune un alt fan al personajului Wolverine.

Sursa: mediafax.ro

Foto: wired.com

     
Tag-uri: personaj, film, fani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii