A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719680233.3204.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Solutia care iti incarca bateria la 100% in doar 15 minute
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-02-2016, ora 09:09

Solutia care iti incarca bateria la 100% in doar 15 minute

Articol de Cristian Amariei
Fiecare impatimit al tehnologiei si in mod special al dispozitivelor mobile, stie ce inseamna atunci cand telefonul da semnalul ca bateria este descarcata. Oppo vine cu o solutie prin care iti poti incarca telefonul 100% in doar 15 minute.

Cu cat este mai mare ecranul cu atat este rezolutia mai mare si mai rapid procesorul, iar rezultatul final este intotdeauna semnalul ca bateria dispozitivului trebuie reincarcata. Dezvoltarea tehnologiilor precum incarcarea wireless Qi si Quick Charge 2.0 de la Qualcomm a facut intr-adevar lucrurile mai usoare, dar inca mai este loc de imbunatatiri.

La Mobile World Congress 2016, in Barcelona, Oppo a dezvaluit o noua solutie la aceasta problema, precizeaza Noobz.ro. Numita Super VOOC Flash Charge, tehnologia este inca in primele stadii de dezvoltare, dar la final, ar trebui sa permita smartphone-urilor sa ajunga la incarcare 100% in numai 15 minute.

Inevitabil, dispozitivul va fi disponibil doar pentru utilizatorii de dispozitive Oppo, dar exista sanse sa fie eliberate licente de productie in intreaga lume. Trebuie sa precizam ca solutia va fi disponibila atat in configuratie Micro-USB, cat si USB Type-C.

Sursa: capital.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii