A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727684704.3265.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Solistul care se afla pe scena clubului Colectiv este castigatorul unui renumit concurs TV
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-10-2015, ora 10:51

Solistul care se afla pe scena clubului Colectiv este castigatorul unui renumit concurs TV

Articol de Cristian Amariei
Andrei Galut este solistrul trupei Goodbye to Gravity, cea care concerta chiar in timp ce a izbucnit incendiul devastator din clubul Colectiv.
Ioan Andrei Galut este cel care se afla pe scena in momentul in care devastatorul incediu ce a dus la moartea a 27 de tineri si ranirea grava a peste 150. El este un solist renumit in varsta de 31 de ani.

Ioan Andrei Galut a devenit celebru dupa ce a castigat concursul organizat de Prima tv, Megastar. Pe atunci avea doar 23 de ani si a castigat 1500 de dolari cu care insa nu a reusit sa isi puna bazele viitoarei sale cariere.
Ulterior, Andrei s-a angajat la o multinationala, insa din anul 2012 el a inceput sa colaboreze cu trupa de Heavy Metal alaturi de care concerta chiar in momentul teribilei tragedii.

In club se afla si Adrian Despot, prieten al lui Andrei Galut. De altfel, Adrian Despot a ramas prieten cu solistul trupei Goodbye to Gravity dupa concursul de talente Megastar, in juriul caruia Despot se afla la acea vreme.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii