A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817397.4502.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Socrul premierului Ponta, ILIE SARBU, audiat la DNA. Hrebenciuc, adus cu jandarmii la audieri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-10-2014, ora 13:35

Socrul premierului Ponta, ILIE SARBU, audiat la DNA. Hrebenciuc, adus cu jandarmii la audieri

Articol de Madalina Irimia
Senatorul PSD, Ilie Sarbu, este prezent la sediul DNA Brasov, unde este audiat in calitate de suspect in dosarul in care judecatorii din Brasov sunt acuzati de retrocedari ilegale. Acesta nu a facut declaratii la intrarea in sediu. Totodata, si Viorel Hrebenciuc este cercetat in dosar. Acesta a fost adus la sediul DNA cu jandarmii.

Ilie Sarbu este audiat la DNA Brasov, in dosarul in care trei judecatori sunt acuzati de retrocedari ilegale. La sediul DNA Brasov a ajuns in jurul orei 10,40 senatorul PSD Ilie Sarbu, insa nu a facut niciun fel de declaratii inainte de a intra in cladirea institutiei. Senatorul PSD era insotit de o persoana, care de asemenea a intrat in sediul DNA.

Procurorii DNA fac miercuri perchezitii in Brasov, Bacau, Covasna si Bucuresti, la cinci institutii, printre care si tribunalele Brasov si Covasna, fiind vizati deputatul Ion Adam si trei judecatori si doi avocati, intr-un dosar privind retrocedari ilegale de paduri si terenuri agricole. La randul sau, deputatul Ioan Adam a fost, potrivit cv-ului, judecator la Judecatoria Brasov, intre 1983- 1995.

Surse citate de Realitatea TV spun ca Gheorghe Sturdza Paltin, prin intermediul lui Ioan Adam si Viorel Hrebenciuc, a insistat sa-i determine pe reprezentantii ROMSILVA, sa nu mai faca aparari pentru ca eliberarea titlului de proprietate sa fie cat mai rapida pentru cele 43.227 ha de teren forestier sau sa renunte la judecata acolo unde deja s-au demarat procesele civile.

Printul Paul si printesa Lia, chemati la DNA in dosarul retrocedarilor

Din probele adunate de procurori rezulta ca Viorel Hrebenciuc l-ar fi abordat pe Adam Craciunescu prin intermediul lui Ilie Sarbu, senator, persoana cu foarte mare influenta asupra directorului RNP Romsilva.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Brasov fac cercetari in aceasta cauza pentru infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie ce au legatura cu reconstituirea dreptului de proprietate pentru aproximativ 90.000 de hectare de teren forestier si 100 de hectare de teren agricol, arata DNA, intr-un comunicat de presa.

Anchetatorii fac 25 de perchezitii in judetele Brasov, Bacau, Covasna, precum si in Bucuresti, dintre care cinci la institutii publice de interes local, una la un birou de avocatura si restul la sediile unor firme si la domiciliile unor persoane, a precizat DNA.

Deputatul PSD Ioan Adam a iesit miercuri, in jurul orei 10,15, de la sediul DNA Brasov, fara sa faca declaratii despre scopul intalnirii cu procurorii anticoruptie. Avocatul acestuia a declarat presei ca, impreuna cu clientul sau, au fost la DNA "pentru probleme profesionale confidentiale".

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii