ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
12-03-2015, ora 09:45

Soc pentru Mircea Lucescu. Romanul n-a mai patit asta niciodata in viata lui

Articol de Madalina Irimia
Sahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a pierdut, miercuri seara, cu 7-0 in deplasarea de la Bayern Munchen, din "optimile" Ligii Campionilor. Astfel, "minerii" au fost eliminati, dupa 0-0 in tur.
Eliminarea lui Kucher din minutul 3 s-a dovedit o adevarata lovitura pentru echipa lui Mircea Lucescu. Antrenorul roman a comentat faza la finalul partidei.
"Nu cred ca Bayern Munchen avea nevoie de un astfel de ajutor dupa doua minute de joc. Chiar daca a fost sau nu penalty, mingea iesise din teren, isi prelungise mult atacantul, nu era cartonas rosu pentru nimic in lume.
Din momentul acela tot ce am pregatit s-a dat peste cap. in acel moment cred ca trebuia sa avem in teren 10 nemti, nu brazilieni. Am pierdut acolo unde ei au fost foarte puternici, disciplina de joc, disciplina tactica. Apoi a venit si golul doi, dar cel care a pus echipa la pamant a fost al treilea gol cand Srna era in afara terenului de joc.
Sorul este clar, la fel diferenta de valoare. Vor castiga anul acesta competitia. Noi nu avem nicio justificare, dar supararea mea este, ca de fiecare data, aceea ca echipele mari sunt mereu ajutate. Nu a fost de rosu la faza penalty-ului, era in lateral. A fost un cadou pe care arbitrii l-au oferit lor", a spus Lucescu dupa meciul de cosmar cu Bayern, scrie digisport.ro.
Foto: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii