A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664329.7455.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Soc in fotbalul european: Barcelona ar putea fi retrogradata in Liga a doua spaniola
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
16-03-2015, ora 11:25

Soc in fotbalul european: Barcelona ar putea fi retrogradata in Liga a doua spaniola

Articol de Madalina Irimia
Problemele continua pentru FC Barcelona din cauza transferului lui Neymar. Initial catalanii au anuntat ca aducerea brazilianului a costat 57 de milioane de euro, insa nici pana in ziua de azi nu se stie cu exactitate cat au platit cei de pe Camp Nou.

Presedintele clubului din acea vreme, Sandro Rosell, a fost obligat sa demisioneze din functia de conducere dupa inceperea urmaririi penale in cazul transferului lui Neymar. Locul sau a fost luat deJosep Maria Bartomeu.

Judecatorul Pablo Ruz a inculpat clubul catalan, dar si pe Bartomeu si Rossel, pe care i-a acuzat de frauda fiscala de cel putin 3 milioane de euro.

Pentru a ingropa intregul scandal, catalanii au platit o ”regularizare voluntara” de 13,5 milioane de euro fiscului spaniol, o suma care, in opinia oficialilor de pe Camp Nou, ar fi fost suficienta pentru a acoperi orice probleme legate de impozitele datorate.

Procesul continua saptamana viitoare, iar publicatia de casa a Barcelonei, Mundo Deportivo, anunta intentiile oamenilor legii: procurorul Jose Perals va cere pedepse mari cu inchisoarea pentru cei doi.

Conform sursei mentionata mai sus, Perals nu se va opri aici: deoarece clubul FC Barcelona a fost citat in acest caz si a fost acuzat de frauda fiscala, el va cere ca trupa de pe Camp Nou sa aiba interzisa participarea in urmatoarele doua sezoane din La Liga.

Mundo Deportivo noteaza ca sansele ca acest lucru sa se intample sunt minime, insa in cazul in care scenariul respectiv s-ar adeveri, Barcelona ar avea voie sa joace in urmatorul sezon din UEFA Champions League, dar ar evolua in liga secunda din Spania.

Sursa: rtv.net
Foto: dcnews.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii