A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662110.8713.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Soare si temperaturi mari in toata tara, vineri. Cand apar precipitatiile si ninsorile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-11-2015, ora 11:36

Soare si temperaturi mari in toata tara, vineri. Cand apar precipitatiile si ninsorile

Articol de Madalina Irimia
Vremea este deosebit de calda. Vor veni cateva ploi in nordul tarii, dar in rest se anunta vreme buna. Maximele termice se vor situa intre 11 si 21 de grade.

In Moldova sudica si in nordul Munteniei gasim conditii meteo excelente: mult soare, cativa nori de vreme buna si temperaturi peste mediile perioadei. Dupa pranz se vor inregistra 16...17 grade.

In jumatatea nordica a Moldovei norii se inmultesc; pe timpul zilei va picura trecator, iar noaptea ploile vor veni pe suprafete mai mari, iar pe crestele Orientalilor vor fi precipitatii mixte. Pana atunci vom avea vreme calda, cu maxime intre 14 si 17 grade.
In nordul Transilvaniei si in Maramures cerul va fi plin de nori si va ploua slab. In zona Maramuresului cantitatile de apa ar putea depasi izolat 15 L/mp. Vantul va avea unele intensificari, iar maximele se vor situa in jurul valorii de 13 grade.

In vestul tarii, norii se-aduna treptat; in nordul Crisanei apar ploi sporadice, iar dupa lasarea noptii ploile cuprind toata zona. Vantul isi face simtita prezenta, iar temperaturile, chiar daca scad putin fata de joi, vor fi mai ridicate decat ar fi normal la aceasta data.

Si in tinuturile centrale norii vor fi din ce in ce mai numerosi, dar ziua ploile vor aparea cu totul izolat. Vantul va prinde putere, iar cele mai mari viteze se vor atinge la munte. Maximele se vor situa intre 11 si 16 grade.

In sud-vestul tarii vom avea vreme in generalul frumoasa. Apar unele innorari, dar sansele de ploaie sunt extrem de reduse. Temperaturile vor fi in continuare nefiresc de mari pentru acest moment al anului.

Si in sudul tarii va fi cu mult mai cald decat in mod obisnuit la aceasta data. Maximele vor urca spre 20 de grade; atmosfera va fi insorita, doar vantul se va intensifica din cand in cand.

Bucurestenii au parte de inca o zi insorita si calda, cu o maxima in jur de 19 grade. Vantul va fi destul de activ; peste noapte cerul se innoreaza, dar nu sunt anuntate ploi. Sambata dimineata se vor inregistra 7...8 grade.

La munte ramanem cu vremea calda, dar norii se inmultesc. Ziua va ploua, in nordul Carpatilor Orientali; noaptea ploile vor cuprinde masivele vestice si nordice, iar in Muntii Apuseni si in nordul Orientalilor se pot acumula peste 15...20 L/mp. Vantul va avea intensificari sustinute, iar pe crestele Orientalilor vor fi precipitati mixte.

Sambata se raceste in vest, in centru si in nord, unde va ploua in cantitati mari, iar la munte vor fi si lapovite si ninsori.

Duminica va ploua in majoritatea regiunilor iar in vest, in centru si in nord vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, mai ales in zonele mai inalte.

Luni se raceste peste tot. Va ploua slab in sud si in est, vor fi precipitatii mixte in nord, in nord-est si in centru si va ninge la munte. Vom avea intre 3 si 12 grade.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii