ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-06-2014, ora 16:00

Smokio. Tigara electronica care iti spune CAT MAI AI DE TRAIT

Articol de Cristian Amariei

Un start-up din Franta a lansat pe piata o tigara electronica care promite sa schimbe modul in care experimentam acest viciu. Smokio este prima tigara inteligenta din lume care iti monitorizeaza sanatatea, incercand sa te ajute sa scapi de fumat.

Smokio arata, la prima vedere, ca orice tigara electronica. Se alimenteaza cu lichid si “arde” gratie unei baterii de 650 mAh, suficienta pentru o zi intreaga.

Principala diferenta fata de celelalte produse din piata este ca include un senzor care analizeaza consumul de lichid si transmite informatiile, prin bluetooth, catre telefon sau tableta, relateaza GadgetReport.ro

Smokio are o aplicatie pentru iPhone si Android care analizeaza datele primite si le coroboreaza cu cele privind varsta, greutatea etc.

Pentru ca rezultatele analizei sa fie cat mai corecte, vei fi intrebat, printre altele, si cate tigari fumezi sau ai fumat, cate ore dedici sportului, cate calorii mananci zilnic.

Mai mult chiar, este capabila sa iti ofere si o analiza privind speranta de viata. Cu alte cuvinte, iti va spune cat mai ai de trait. Bineinteles, este doar o statistica fara valoare de verdict medical.

Un clip video care prezinta tigara electronica, cat costa si de unde poate fi cumparata, vedeti pe GadgetReport.ro

Foto: tomsguide.fr

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii