A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664372.1679.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Smartphone-urile vor putea identifica emotiile utilizatorilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-12-2012, ora 11:44

Smartphone-urile vor putea identifica emotiile utilizatorilor

Articol de Madalina Irimia

Smartphone-urile vor putea in curand sa calculeze ce fel de emotii are utilizatorul si in ce fel de stare psihica se afla acesta.

Cercetatorii de la Universitatea Rochester au gandit o tehnologie inedita care va analiza emotiile utilizatorilor prin interpretarea modului in care o persoana vorbeste la telefon.

Pana acum, o modalitate de a identifica emotiile userilor era bazata pe cuvintele folosite de utilizatori in cadrul unui apel telefonic.

Noua tehnologie va capta intonatia, punctuatia si fluctuatiile de tonalitate din vocea umana, insa nu este tot. Tehnologia se bazeaza pe captarea si interpretarea a nu mai putin de 12 caracteristici ale vorbirii si va putea diferentia sase stari emotionale diferite. Odata finalizat instrumentul de interpretare a emotiilor, el va fi extrem de util in lumea medicala, mai ales in domeniile psihologiei si cercetarii medicale.

Sursa: ExtremeTech

Foto: a1.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii