A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816515.429.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Smartphone-ul ce rezista si daca este calcat de un camion
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-03-2013, ora 06:03

Smartphone-ul ce rezista si daca este calcat de un camion

Articol de Madalina Irimia

Producatorul de telefoane de lux Vertu se pregateste pentru lansarea pe piata a unui nou model. Din informatiile date pana acum publicitatii, se stie ca acesta va avea un sistem de operare Android si va costa aproape 8.000 de euro, informeaza BBC.

Ultimul model de smartphone de lux se va numi Vertu Ti. Pretul ridicat, 7900 euro, este justificat de materialele folosite: carcasa de titan si ecran din safir. Cu toate acestea, terminalul nu va beneficia si de conectivitate 4G, spune designerul sau, Hutch Hutchison. Acesta adauga ca Vertu nu si-a propus niciodata sa fie un lider in materie de inovatie, cat mai degraba sa creeze niste produse unice, prin imbinarea design-ului cu tehnologia.

Pana anul trecut, compania a fost detinuta de Nokia si se specializase in producerea de telefoane de lux, care operau cu sistemul Symbian. Potrivit directorului executiv al Vertu, Perry Oosting, firma a ales anul acesta Android ca sistem de operare, in locul Windows, datorita stabilitatii pe care acesta o ofera.

Integral pe incont.ro

Foto: getincased.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii