A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629352.1809.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Slabit rapid: „IG“ dieta care nu da gres
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-06-2014, ora 19:41

Slabit rapid: „IG“ dieta care nu da gres

Articol de Madalina Irimia

Dieta indicelui glicemic face furori. Asa cum au facut, in decursul anilor si alte “regimuri-minune” soldate cu minus 10 kg in prima luna si plus 12 in cea de-a doua. Dar, iata, tot mai multe persoane depun marturie: cu “IG” nu exista yo-yo!

Ca sa inteleg foarte corect – si sa iti pot explica si tie -, am apelat la dr. Man, creatoarea brandului “Slabesti mancand” (produse din faina cu indice glicemic - IG - foarte scazut, salvarea celor care nu se pot lipsi de paine si de produsele fainoase). Dr. Man este supranumita, mai in gluma, mai in serios, “Montignaca noastra”, pentru ca a adaptat, practic, celebra dieta Montignac la realitatea romaneasca, oferindu-ne lista echivalentelor autohtone ale alimentelor marca Montignac (prohibitive ca pret).

Atuuri forte

1) Pierzi grasime, nu muschi: kilogramele pe care le dai jos sunt “extrase” din grasimea acumulata in organism, iar nu din masa musculara. Deci castigi, dintr-o data, si la capitolul sanatate, si la capitolul forma fizica.

2) Slabesti o data, te mentii

... toata viata: atata timp cat ramai la acest mod destept de a te hrani, nu ai cum sa te ingrasi din nou. Dieta IG functioneaza perfect si ca regim de intretinere.

Integral pe unica.ro

Foto: tescodiets.com

     
Tag-uri: dieta, greutate, kilograme
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii