A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719760501.2577.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Slabit rapid: Cum sa scapi de grasime fara batai de cap
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-04-2014, ora 11:01

Slabit rapid: Cum sa scapi de grasime fara batai de cap

Articol de Madalina Irimia

Exista alimente precum ardeiul iute care intensifica arderea caloriilor. Insa, mai sunt si alte alimente care au capacitatea de a accelera metabolismul si de a te ajuta la slabit.

1. Lintea

Este o leguminoasa cu un continut ridicat de fier, iar acest lucru impiedica aparitia carentelor de minerale. In special de fier, care se pierde foarte usor si foarte multe persoane ajung sa sufere de anemie. O ceasca cu linte asigura 35% din necesarul zilnic de fier.

Atunci cand organismul nu sufera de aceste carente nutritionale, metabolismul este unul alert, prin urmare arderea grasimilor este mai intensa. Asa ca nu uita sa consumi de cateva ori pe saptamana cate o portie de linte preparata in diverse moduri. Poti sa o incluzi in ciorbe, tocanite, salate sau sa faci un pateu gustos impreuna cu alte legume.

2. Ardeii iuti

Ardeii iuti sunt recunoscuti pentru efectul lor spectaculos in curele de slabire. Dar stiai ca tocmai substanta care la confera gustul picant este cea responsabila cu accelerarea metabolismului si arderea grasimilor? Aceasta substanta se numeste capsaicina si o gasim in diverse forme, de la extract la capsule, in cazul in care nu agreezi gustul picant.

Un studiu efectuat in 2010 de catre cercetatorii de la Centrul pentru Nutritie Umana din cadrul Universitatii din California a demonstrat ca ardeiul iute este un aliat de nadejde in curele de slabire, deoarece principala substanta care da gustul picant ardeiului iute, capsaicina, ajuta la arderea grasimilor din corp, reduce pofta de mancare si accelereaza metabolismul.

Poti sa folosesti ardeii cruzi, in mancarurile si ciorbele pe care le prepari, in salate, peste carne sau omleta de la micul dejun.

3. Ceaiul verde

Cercetarile au aratat ca polifenolii din ceaiul verde contribuie la reducerea absorbtiei grasimii in sange si prin urmare, la scaderea colesterolului, conducand astfel la reducerea greutatii corporale. De asemenea, cofeina din ceaiul verde ajuta la activarea metabolismului si a sistemului digestiv si contribuie la purificarea organismului de toxine.

Consuma zilnic 4 cesti cu ceai verde sau pastreaza o sticla cu ceai verde la frigider, pe care il poti consuma cu gheata in zilele de vara.

Detalii pe eva.ro

Foto: ecuisine.ro

     
Tag-uri: alimente, calorii, grasime
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii