A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756963.5407.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Slabeste si detoxifica-ti organismul cu ajutorul condimentelor!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-03-2014, ora 11:34

Slabeste si detoxifica-ti organismul cu ajutorul condimentelor!

Articol de Madalina Irimia

Daca vrei sa slabesti in cel mai sanatos mod posibil, trebuie sa treci pe mancarea condimentata! Aceasta te va ajuta sa-ti eliberezi organele de toxine si de grasimea in plus. Uite ce ingrediente nu trebuie sa-ti lipseasca din bucatarie!eliberezi

Ardeiul iute

Este unul din cele mai folosite ingrediente pentru slabit, deoarece sporeste activitatea metabolica si favorizeaza eliminarea grasimii din organism. Daca ai burtica, ardeiul iute este perfect, intrucat actioneaza foarte eficient in aceasta zona. Si tot ce trebuie sa faci este sa il incluzi in meniul tau!

Gingsengul

Este si el prezent in topul celor mai bune ingrediente pentru slabit. Cercetatorii i-au demonstrat eficacitatea si contributia majora in cadrul scazutului in greutate. Poti sa il adaugi fara probleme in supe sau sa il consumi alaturi de legume, cu singura conditie de a nu-l prepara cu ajutorul vaselor din metal, deoarece acestea pot reduce eficienta antioxidantilor din ginseng.

Scortisoara

Specialistii sustin ca scortisoara are un efect foarte eficace asupra grasimii din zona abdomenului. Acest lucru se datoreaza faptului ca scortisoara scade nivelul glucozei din sange, principalul factor care favorizeaza depunerea grasimilor in zona. Asa ca, daca nu ai abdomenul mult visat, incearca sa mananci cat mai multe mancaruri care au scortisoara ca ingredient principal.

Integral pe perfecte.ro

Foto: wallpapershd.biz

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii