ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-02-2014, ora 06:05

Slabeste fara stres in 14 zile. Dieta garantata de un nutritionist celebru

Articol de Madalina Irimia

Kilograme in plus, solduri plinute sau pur si simplu o forma fizica care nu te satisface, tocmai inainte de a pleca in concediu la mare? Nu e cazul sa te panichezi. Exista o dieta minune care in 14 zile da rezultate incredibile.

Daca a trecut o vreme de cand te-ai privit in oglinda si ai observat ca soldurile tale sunt mai mari decat erau ultima data, e cazul sa urmezi o noua dieta in pasi simpli si vei obtine rezultatele dorite in 14 zile. Cea care garanteaza rezultatele este experta in nutritie Fiona Kirk. Aceasta a descoperit reteta perfecta pentru un corp ca si sculptat fara infometari, exercitii din greu sau retineri drastice in ceea ce priveste unele alimente.

Constienta de existenta unei game largi de diete pe piata, aceasta a descoperit ca 85% din femeile care urmeaza un regim alimentar isi “recastiga” kilogramele date jos in mai putin de trei ani de la incetarea regimului. De aceea, studiul sau le-a avut ca esantion pe cele 15% femei care si-au mentinut silueta odata cu incetarea dietei.

Integral pe perfecte.ro

Foto: buylewisdiet.com

     
Tag-uri: dieta, sanatate, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii