ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-12-2014, ora 10:13

Situatie rusinoasa pentru sportul romanesc: Tiriac incearca sa ajute, dar nu poate

Articol de Cristian Amariei
Omul de afaceri Ion Tiriac incearca din rasputeri sa faca o donatie importanta pentru sportul romanesc, insa oamenii politici nu ii permit.

In tot acest timp, sportul romanesc trece printr-o situatie rusinoasa, in care jucatorii lotului de junior al nationalei Romaniei de hochei sunt obligati sa se pregateasca in mall, potrivit saptamanalului Fanatik.

Patinoarul Mihail Flamaropol a fost inchis in urma cu un an, iar componentii loturilor de juniori se pregatesc noaptea, in mall.

Totusi, situatia este dificila chiar si aici, deoarece reprezentantii mall-ului vor sa le interzica accesul deoarece clientii de la cafenele sunt deranjati de zgomotul produs de hocheisti.

Singura salvare a hocheistilor ar fi Ion Tiriac, insa si acesta are probleme in incercarea de a-i ajuta.

La inceputul acestui an, Tiriac a avut o intalnire cu reprezentantii Primariei Capitalei, care i-au promis ca ii vor oferi un teren pentru a construi un patinoar.

Omul de afaceri doreste sa plateasca constructia noului patinoar, care ar urma sa fie donat Primariei Capitalei dupa finalizare.

Totusi, in ciuda incercarilor repetate, planul lui Tiriac nu s-a mai concretizat intrucat a fost blocat de Primaria Capitalei, potrivit spuselor omului de afaceri.

In urma cu un an si jumatate, omul de afaceri a construit in zona Granitul cel mai mare complex sportiv din Bucuresti.

In cadrul complexului, Tiriac a construit un teren de fotbal, un teren de fotbal pe nisip, doua terenuri multifunctionare (tenis, handbal, volei) si un teren de baschet.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii