A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675074.7466.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Situatie incredibila pentru Serena Williams: a alergat dupa hotul care-i furase telefonul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-11-2015, ora 10:48

Situatie incredibila pentru Serena Williams: a alergat dupa hotul care-i furase telefonul

Articol de Cristian Amariei
Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul unu mondial, si-a pus in evidenta, fara sa vrea, calitatile sale fizice, alergand dupa un hot care ii furase telefonul mobil, pe care a reusit in final sa-l recupereze.
Williams, in varsta de 34 ani, a povestit incidentul pe pagina sa de Facebook, unde a postat si o fotografie in care apare in tinuta de "Superwoman''. Ea se afla intr-un restaurant chinezesc, dintr-un oras pe care nu l-a precizat, unde lua masa impreuna cu un/o amic(a).

"Langa mine se afla un tip si ceva, caruia acum pot sa-i spun instinct de super-eroina, mi-a spus sa fiu atenta la el", a scris Serena, accidentata la genunchi si care nu a mai aparut in circuitul feminin dupa infrangerea din semifinalele US Open, la inceputul lunii septembrie.

"Intr-un moment in care ma asteptam mai putin, acest hot mi-a luat telefonul si a parasit rapid restaurantul. (...) Fara sa ma mai gandesc, am reactionat", a adaugat americanca, precizand ca a daramat un scaun sau doua in momentul in care a inceput cursa de urmarire a hotului. "A inceput sa alerge, insa eu am fost mai rapida decat el — toate sprinturile de la antrenamente mi-au servit la ceva — si am reusit sa-l ajung ca un fulger", a continua ea.

"Cu cea mai amenintatoare voce a mea, ramanand insa calma, l-am intrebat daca nu cumva a luat 'din greseala' telefonul meu. El a murmurat ceva, in timp ce se gandea ce sa spuna, iar apoi a zis: 'Doamne, stii ce am facut! A fost atat de confuz acolo. Cred ca am luat telefonul gresit'", a mai povestit americanca, intampinata cu aplauze la intoarcerea in restaurant.

"Ascultati-va intotdeauna instinctul de super-eroi, luptati-va pentru ceea ce credeti ca este corect, fiti super-eroi!", a indemnat cea mai buna jucatoare de tenis a lumii, adresandu-se celor aproximativ 4 milioane de fani pe care ii are pe Facebook.

Sursa: realitatea.net
     
Tag-uri: serena williams, furt, hot
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii