A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728111060.0158.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Situatia in tara: 13 judete afectate de zapada si 32 de drumuri judetene blocate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-02-2012, ora 12:00

Situatia in tara: 13 judete afectate de zapada si 32 de drumuri judetene blocate

Articol de Madalina Irimia

Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) informeaza ca 13 judete sunt afectate de caderile de zapada, 32 de drumuri judetene sunt blocate, iar pe alte trei se circula cu dificultate.

Peste 5.500 de lucratori ai Ministerului Administratiei si Internelor - politisti, jandarmi si pompieri - au actionat, la nivel national, in cursul zilei de duminica, pentru limitarea si inlaturarea efectelor produse de caderile abundente de zapada. Efectivele MAI, in colaborare cu celelalte structuri din Sistemul National de Management al Situatiilor de Urgenta, au desfasurat, 348 interventii, cu prioritate pentru imbunatatirea starii de practicabilitate a drumurilor, deblocarea si degajarea circulatiei rutiere si feroviare, acordarea ajutorului medical de urgenta si transportul persoanelor din localitatile izolate.

Potrivit situatiei inregistrate astazi, la ora 15.30, erau afectate de efectele caderilor de zapada 13 judete, comparativ cu situatia de la ora 8.30, cand erau raportate 16 judete afectate de efectele caderilor de zapada.

Totodata, 32 de drumuri judetene erau blocate, iar pe trei circulatia se desfasura cu dificultate. In ceea ce priveste situatia localitati izolate, din punct de vedere al comunicatiilor rutiere sau feroviare numarul acestora este de 36, comparativ cu 54 de localitati izolate, cate erau raportate la ora 8.30.

Remedierea acestei situatii si asigurarea unui trafic rutier si feroviar in conditii de normalitate reprezinta o prioritate si pentru perioada urmatoare.

In ceea ce priveste problemele semnalate in alimentarea cu energie electrica, la ora 15.30, existau probleme punctuale in doua localitati din judetul Buzau, echipe specializate actionand pentru remedierea acestor situatii.

Sursa: Mediafax.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii