A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728075828.4284.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Siteul care iti arata tot ce nu stiai despre profilul tau de Facebook
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-09-2012, ora 12:48

Siteul care iti arata tot ce nu stiai despre profilul tau de Facebook

Articol de Cristian Amariei

Platforma Wolfram Alpha, una dintre cele mai importante autoritati din domeniul calculelor si statisticilor online, te ajuta sa generezi o statistica foarte detaliata legata de activitatea ta si a prietenilor tai de pe Facebook.

Desi sentimentul de a vedea grafice legate de cele mai populare cuvinte utilizate in posturile tale este destul de ciudat, detaliile nu se opresc aici, scrie playtech.ro.

Dupa ce accesezi www.wolframalpha.com si introduci termenii Facebook report, acorzi cateva permisiuni aplicatiei omonime de pe Facebook si eventual iti creezi un cont, incep calculele. Volumul incredibil de date pe care ti-l afiseaza Wolfram Alpha intr-o forma digerabila este doar dovada ca Facebook detine aceste informatii despre tine de ani buni. Astfel vei putea afla varsta medie a prietenilor, cine comenteaza cel mai mult pe articolele tale, de unde ai dat cele mai multe check in-uri, la ce ai avut cele mai multe like-uri sau comentarii, plus multe alte detalii pentru care ai nevoie de o zi sa le intelegi.

Sursa: realitatea.net

foto: topnews.in

     
Tag-uri: facebook, site, profil
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii