A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661716.5452.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Siropul care trateaza anemia
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-06-2015, ora 09:11

Siropul care trateaza anemia

Articol de Madalina Irimia
Anemia apare atunci cand nu ai destule celule rosii care sa transporte oxigenul in organism. Vezi cum o poti trata cu ajutorul unui sirop natural.

Anemia este o problema serioasa de sanatate, care trebuie tratata la medic. Sunt, insa, si metode alternative care ajuta la normalizarea numarului de celule rosii. iti dam o reteta de sirop care, pe langa faptul ca ajuta la vindecarea acestei afectiuni, iti curata sangele de toxine. Trebuie sa o prepari de doua ori pe an.

De ce ai nevoie?

Pentru a prepara acest sirop, ai nevoie de 1 kilogram de sfecla rosie, jumatate de kilogram de morcovi, sucul de la o lamaie, 2-3 portocale, doua mere acre si un borcan de miere. Curata sfecla, morcovii si merele si pune-le in storcator. Adauga, apoi, sucul de lamaie, de portocale si mierea. Amesteca totul pana cand se topeste mierea si depoziteaza bautura la frigider, intr-un recipient de sticla. Vei obtine 2 litri de suc, care iti va ajunge 15-20 de zile. Este recomandat sa bei un pahar mic dimineata, inainte de micul dejun.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: anemie, sirop, tratament
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii