A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818421.9259.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Siria. Rusia a informat SUA ca insurgentii sustinuti de Occident au comis un atac cu arme chimice
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-08-2016, ora 10:50

Siria. Rusia a informat SUA ca insurgentii sustinuti de Occident au comis un atac cu arme chimice

Articol de Madalina Irimia
Rusia a informat Statele Unite ca insurgentii sustinuti de Occident au comis un atac cu arme chimice in orasul Alep, anunta Ministerul Apararii de la Moscova, citat de site-ul agentiei Interfax, scrie Mediafax.

"Ministerul rus al Apararii a informat Statele Unite pe 2 august ca insurgentii din Alep au lansat un atac cu substante chimice", informeaza un comunicat oficial. Cel putin sapte persoane au murit, iar alte 20 sunt spitalizate in urma acestui incident.

Regimul Bashar al-Assad si insurgentii sustinuti de Occident se acuza de o serie de atacuri cu arme chimice produse in nordul Siriei. Un atac chimic a avut loc zilele trceute si in orasul Saraqeb, situat in provincia siriana Idlib, fiind ranite cel putin 30 de persoane. Incidentul din provincia Idlib s-a produs imediat dupa ce un elicopter rus a fost doborat de insurgenti, incident soldat cu moartea a cinci militari rusi.

O coalitie coordonata de Statele Unite efectueaza raiduri aeriene in Siria si Irak, vizand pozitii ale retelei teroriste Stat Islamic. Din coalitie fac parte tari precum Australia, Canada, Marea Britanie, Franta, Bahrain, Iordania, Maroc, Qatar, Arabia Saudita si Turcia. Rusia a lansat, in septembrie 2015, raiduri aeriene in Siria, pentru sustinerea regimului Bashar al-Assad.

Statele Unite si NATO au acuzat Rusia ca ataca pozitii ale insurgentilor sustinuti de Occident. Moscova sustine ca vizeaza exclusiv pozitii ale retelei teroriste Stat Islamic. Siria se confrunta, incepand din martie 2011, cu revolte reprimate violent si cu un conflict militar intre serviciile de securitate subordonate regimului Bashar al-Assad, fortele opozitiei si grupuri teroriste, inclusiv organizatia sunnita Stat Islamic (Stat Islamic in Irak si Siria / Stat Islamic in Irak si Levant). Bilantul conflictului depaseste 270.000 de morti.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii