A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664671.6013.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Singurul oras din Romania unde nu vei ajunge niciodata somer
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-06-2014, ora 16:31

Singurul oras din Romania unde nu vei ajunge niciodata somer

Articol de Cristian Amariei

Municipiul Sebes, din judetul Alba, a devenit in ultimii cinci ani unul dintre cele mai atragatoare pentru investitorii locali si straini, conducand la disparitia somajului in zona si la cresterea nivelului de trai, scrie Business Magazin.

Concernul Daimler, detinatoarea Star Transmission, a inaugurat la inceputul anului in Sebes o hala de productie, investitia in extinderea uzinei rdicandu-se la aproape 40 milioane euro.

Ca urmare, rata somajului in Sebes a scazut, acesta fiind calculat la aproximativ 2% in luna decembrie a anului trecut. Sebes a atras investitii de circa un miliard euro din partea concernului Daimler, acesta creand si peste o mie de locuri de munca in Sebes si Cugir.

Exista insa zvonuri legate si de o investitie a grupului Ikea, respectiv cultivarea de canepa care va fi folosita la realizarea unei linii de tesaturi pentru tapiterii. Dan Lazarescu, proprietarul fabricii de procesare a semintelor de canepa Canah, singura fabrica de acest tip din Romania, este de parere ca "probabil Ikea va sustine intr-un fel tot lantul, de la cultivare pana la obtinerea fibrei de canepa si a tesaturilor". Mai multe...

     
Tag-uri: oras, Romania, somaj
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii