A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675144.2005.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Singurul om care traieste in zona radioactiva Fukushima. Motivul este impresionant
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-04-2016, ora 10:21

Singurul om care traieste in zona radioactiva Fukushima. Motivul este impresionant

Articol de Cristian Amariei
Dezastrul de la Fukushima a lasat in urma lui o zona grav afectata de radioactivitate, multa suferinta si oameni care s-au vazut intr-o situatie din care nu stiau cum sa scape.
Efectele exploziei de la Fukushima asupa populatiei au fost prezentate pe larg si documentate de-a lungul timpului. Totusi, dincolo de povestile si de viata oamenilor, in zona declarata radioactiva au ramas sute de animale.

Stapanii nu le-au mai dus grija, insa norocul lor s-a numit Naoto Matsumara.

Naoto are 56 de ani si a lucrat in constructii. Dupa dezastrul de la Fukushima, el a fost singurul care s-a intors in zona afectata ca sa aiba grija de animalele lasate in urma de localnici.

El este cunoscut drept „pazitorul animalelor din Fukushima”, datorita faptului ca si-a dedicat viata ingrijirii animalelor parasite in zona pe care guvernul a decreatat-o de risc major si care se intinde pe o distanta de 200 de kilometri.
Naoto Matsumara este constient de pericolul la care se expune zi de zi, insa declara ca refuza sa se ingrijoreze cu privire la acest aspect. Se protejeaza doar prin faptul ca nu consuma alimente si apa din zona respectiva, ci isi aduce aceste produse din afara.

Cand s-a intors, a facut-o pentru animalele lui, insa cand a ajuns si a vazut amploarea fenomenului, a stiut ca nu poate ramane indiferent. A gasit animale lasate in tarcuri sau legate cu lanturi. Le-a eliberat si le-a dus de mancare, iar acum mare parte dintre ele depind de ajutorul lui pentru a supravietui.

„Mi-au spus ca ma voi imbolnavi in 30-40 de ani. Oricum este posibil sa mor din cauze naturale pana atunci, deci, de ce sa-mi mai pese?”, a spus Naoto.

Sursa: descopera.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii