A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662295.4388.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Singurul moment in care mirii au putut sa zambeasca. "Vrem sa uitam ziua nuntii". Ce s-a intamplat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-01-2013, ora 07:15

Singurul moment in care mirii au putut sa zambeasca. "Vrem sa uitam ziua nuntii". Ce s-a intamplat

Articol de Madalina Irimia

La trei luni de la nunta lor, doi tineri au, in sfarsit, puterea sa povesteasca cu zambetul pe buze despre dezastrul in care s-a transformat cea mai asteptata zi din viata lor.

David si Ravayna Coe, s-au casatorit in octombrie 2012, in New Orleans, Statele Unite, si au spus ca totul a inceput sa mearga prost cu trei zile inaintea nuntii cand s-au dus la restaurantul hotelului in care urma sa aiba loc petrecerea.

Cand au ajuns acolo, au vazut ca locul arata de parca ar fi fost parasit; gradina restaurantului arata ca un camp arabil, iar bucataria era inchisa pentru renovare.

Ravayna Coe, care se descrie ca fiind “o perfectionista” a spus in emisiunea “Wedding Confidential”, difuzata de postul tv ABC, ca “nu a fost o zi buna”. L-a intrebat pe managerul hotelului unde erau peluza si arbustii, iar acesta i-a spus ca le va inlocui cu o mocheta verde.

Ca lucrurile sa fie si mai rele, cand au sosit florile pentru nunta, mirii au constatat ca aproximativ o treime din ele erau deja moarte. Tot atunci David a primit si costumul pe care l-a comandat pentru ziua cea mare si si-a dat seama ca era cu trei numere mai mare.

Integral pe stirileprotv.ro

Foto: gma.yahoo.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii