A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629771.2482.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Singura fotografie in care aceasta tanara pare normala. Cum arata corpul ei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-06-2014, ora 09:05

Singura fotografie in care aceasta tanara pare normala. Cum arata corpul ei

Articol de Madalina Irimia

Aceasta adolescenta de 17 ani, nu este doar frumoasa, ci si foarte talentata. In mod normal, viitorul ei ar trebui sa fie unul luminos, insa daca te uiti mai bine la fotografie intelegi de ce ea este de multe ori marginalizata.

Lyudmila Titchenkova are 17 ani si traieste in orasul Nikolaev din Ucraina. A fost firava inca de cand s-a nascut si a crescut mai mult decat copiii de varsta ei. Este o fata foarte inteligenta si talentata, danseaza si canta de opt ani in formatia scolii, iar acum studiaza chitara. Anul acesta a inceput clasa a XI-a.

Cu ani in urma parintii au observat ca Lyudmila are un ritm de crestere accelerat. Nu inaltimea a fost cea care i-a alarmat, ci faptul ca gatul fetei a crescut foarte mult, disproportionat fata de restul trupului. Din acest motiv, tanara a fost din ce in ce mai jenata sa iasa in lume si de multe ori s-a simtit marginalizata.

Medicii au stabilit ca fata are o problema medicala. Lyudmila Titchenkova a fost diagnosticata cu Sindromul Marfan, o boala genetica care afecteaza tesutul elastic din organism si care se caracterizeaza prin alungirea unor extremitati. Boala afecteaza si inima.

Tanara a fost operata acum, iar coloana vertebrala i-a fost corectata. Medicul care o are supravegheaza, dr. Dmitry Petrenko, a spus ca dupa recuperare ea va putea trai normal.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: tanara, boala, fotografii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii