ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
20-03-2015, ora 10:25

Simona Halep vine cu o veste excelenta inaintea meciului cu Serena Williams

Articol de Cristian Amariei
Simona Halep a facut noi declaratii inaintea meciului pe care il va disputa impotriva americancei Serena Williams, in semifinalele turneului de la Indian Wells.

Sportiva noastra se afla pentru a doua oara consecutiv in semifinalele acestui turneu, insa acum a subliniat ca se simte mai bine ca oricand.

"Este cu adevarat placut sa fiu in semifinale pentru al doilea an consecutiv. Anul trecut am avut un turneu bun, dar anul asta pot spune ca este mai bun decat anul precedent. Acum simt mult mai bine mingea si jocul. Sunt mult mai increzatoare si, stiti, cred ca am o sansa buna in semifinale. Voi intra pe teren sa lupt si cu convingerea ca pot castiga.
Imi aduc aminte ca anul trecut nu simteam jocul foarte bine. Acum ma simt mult, mult mai bine. Simt fiecare lovitura, simt mingea si de asta va spun aceste lucruri. Domin jocul pana la final, iar asta e important, sa-mi fac jocul in fiecare meci", a declarat Simona Halep.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Indian Wells dupa ce a invins-o pe Carla Suarez Navarro, scor 5-7, 6-1, 6-1.

In semifinale, Simona o va intalni pe Serena Williams, intr-un meci ce se va disputa sambata dimineata, de la ora 5:00.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii